1500 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ! 1500 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE VADE FARKSIZ 3 TAKSİT İMKANI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

FINIS EDGE PRO PALET

3.350,00 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
2.35.050
* 347,70 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
FINIS EDGE PALET
LL/44-45 ML/41-42.5

FINIS Edge paletleri, en üst düzey hız antrenmanı paletleridir ve farklı ayak çalışmalarında kullanılacak şekilde tasarlanmıştır.

FINIS Stroke Lab'de yapılan zorlu testler sayesinde, Edge paletler, mükemmel konfor sağlarken doğal vuruş döngüsünü bozmadan eğitimi optimize etmek için tasarlanmıştır.

%100 silikon bazlı bir malzeme ile FINIS'in ticari markalı SmartFin™ Teknolojisinin kombinasyonu, yüksek hızlarda uygun bir ayak vuruşu sağlar, kardiyovasküler dayanıklılık oluşturur ve daha güçlü bir yukarı vuruş için temel kas gruplarını harekete geçirir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
FINIS EDGE PRO PALET Mağazamızdan PALET / FINS kategorisindeki FINIS markalı, FINIS EDGE PRO PALET ürününü uygun ödeme koşullarıyla 3.350,00 TL'ye alabilirsiniz. FINIS Edge paletleri, en üst düzey hız antrenmanı paletleridir ve farklı ayak çalışmalarında kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. 2.35.050
FINIS  EDGE PRO PALET

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.