1500 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ! 1500 TL ÜZERİ SİPARİŞLERDE VADE FARKSIZ 3 TAKSİT İMKANI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

M CARBON AIR JAMMER ERKEK YARIŞ MAYOSU / PLUM, FLUO YELLOW

6.999,90 TL
Marka
Stok Kodu
1A647913
* 726,53 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
ERKEK BEDEN
F 75 (UK 30) F 80 (UK 32)

"Arena Powerskin CARBON air” Arena yarış mayolarının en yeni ve Carbon ailesinin üçüncü üyesidir. Önce Carbon Pro, daha sonra Carbon Flex ve şimdi Carbon Air ile bu üçlü tamamlandı.

Bu mayolarda Arena’nın patentli karbon lif teknolojisi, yüzücünün konforunun yanı sıra performansını da artırmaya odaklı son derece hafif bir kumaşla bir araya getirilmiştir. Arena’nın "Pro” ve "Flex” mayolarındaki "akıllı kompresyon” özelliğine sahiptir. Carbon Air mayolara yenilik olarak askılarında "akıllı esneklik” özelliği eklenmiştir. Böylece bayan yarış mayolarında uzun zamandan beri sorun olan rahatsız edici derecede sıkı mayo askılarına çözüm getirilmiştir.

Carbon Air kumaşı Carbon Pro kumaşından %30 daha hafiftir ve mayonun ikinci bir deri gibi hissedilmesini sağlar. Arena Carbon Air, şu ana kadar üretilen en konforlu, sağlam ve hafif yüksek performans mayosudur.


MALZEME:

Mayo: %65 Naylon, %34 Elastan, %1 Karbon Lifi

İç Astar: %65 Naylon, %34 Elastan, %1 Karbon Lifi

 

Powerskin Carbon Air

Waterfeel-X-Life-Eco.jpg

DESEN:

İki renkli

MODEL:

Jammer

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
M CARBON AIR JAMMER ERKEK YARIŞ MAYOSU / PLUM, FLUO YELLOW Mağazamızdan ERKEK YARIŞ MAYOSU / MEN kategorisindeki ARENA markalı, M CARBON AIR JAMMER ERKEK YARIŞ MAYOSU / PLUM, FLUO YELLOW ürününü uygun ödeme koşullarıyla 6.999,90 TL'ye alabilirsiniz. Carbon Air kumaşı Carbon Pro kumaşından %30 daha hafiftir ve mayonun ikinci bir deri gibi hissedilmesini sağlar. Arena Carbon Air, konforlu, sağlam ve hafif bir yüksek performans mayosudur. 1A647913
M CARBON AIR JAMMER ERKEK YARIŞ MAYOSU / PLUM, FLUO YELLOW

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.